Tuesday, January 22, 2008

SIGEX SUPERPBX, SAS oznamuje nárast majetku za fiškálny rok 2007

Majetok 347 miliónov euro:
Získaný cez sociálne siete s vysokým rastom

PARÍŽ, 18. januára /PRNewswire/ -- SigEx SuperPBX, SAS (INSIN:FR0004192540) dodávajúci digitálne vysielanie do najnovších a najcoolovejších digitálnych sociálnych sietí, inovátor v globálnej dvojsmernej interakcii, dnes oznámil finančné výsledky za účtovné obdobie 2007.

SigEx SuperPBX kombinuje revolučné vysielacie služby od veľkých mediálnych spoločností so zvýšenou telekomunikačnou kapacitou, vrátane videomiestností, štvorsmernou videokonferenciou, integrovanými telefónnymi službami, SMS komunikáciou dodávajúcou užívateľovi sieť partnerskej sociálnej siete.

"Toto bol veľmi dynamický štvrťrok, čo sa týka kvality spoločenskej zábavy", vyjadril sa Frederic Artru, prezident a hlavný operačný referent SigEx-u . "Naše zameranie na stratégiu "meet or delete" pokračuje v poháňaní siete", dodal Chris Cantell, hlavný výkonný referent SigEx-u. "Veľmi nás teší, ako dobrá kvalitná zábava ponúka užívateľovi nezabudnuteľný zážitok."

Finančné zhrnutie

SigEx SuperPBX zaznamenal rekordnú hodnotu celkového majetku v sume 347 miliónov euro za rok končiaci 30. septembrom 2007, čo je 118% v porovnaní s účtovným obdobím 2006. Štvrtý štvrťrok prispel 19% celkovému rastu majetku v účtovnom období 2007. Majetok sa vykazuje za celú sieť.

Finančné zaujímavosti

Cena akcie -- Cena akcie na konci účtovného obdobia 2007 vzlietla na hodnotu 30,80 euro, čo znamená nárast o 117% oproti roku 2006, kedy cena jednej akcie predstavovala 4,20 euro, a nárast o 440% oproti cene akcie 5,66 euro v roku 2005.

Nárast majetku -- Nárast majetku za účtovné obdobie 2007 zaznamenal rekord 188 miliónov euro, čo znamená 96%-ný nárast oproti roku 2006, kedy nárast majetku predstavoval 96 miliónov euro a 652%-ný nárast oproti nárastu majetku v hodnote 25 miliónov euro v roku 2005. Nárast majetku za posledny kvartál roku 2007 predstavoval 98 miliónov euro, čiže o 27% viac ako v poslednom kvartáli 2006, kedy bol nárast 77 miliónov euro. Rast bol sprevádzaný kontinuálnou expanziou partnerských socilánych sietí.

Niečo o SigEx SuperPBX, SAS

SigEx SuperPBX sa rýchlo stáva lídrom v digitálnom vysielaní a úspešným providerom "ako na to" pre inovatívne sociálne komunikačné a telekomunikačné siete, ponúkajúc: hovory, prehliadky, nahrávanie a zdielanie videoklipov prostredníctvom on-line televízneho vysielania, webové stránky, blogy, videopoštu a rozšírenie komunikácie o SMS z mobilných telefónov na Internet. SigEx Telecom umožňuje neobmedzenú bezplatnú hlasovú komunikáciu a videokomunikáciu pre množstvo ľudí on-line a jeho služby sa využívajú takmer v každej krajine po celom svete.

Preložila Barbora Krajíčková

These news are brought to you by CantellTV, it's technology partner SigEx Telecom and it’s founder Christopher M. Cantell. CantellTV is the fastest growing provider of digital broadcasting coupled with enhanced communications, allowing people to easily control, view, upload and share digital content through proprietary interface. CantellTV has relationships with a growing network of international clients delivering millions of videos per day with more than 50,000 new videos uploaded and 200 hours of new TV shows broadcasted daily to a wide range of viewers, from 5 to 7 year olds of LiveCartoons; to 16 to 24 year old active social users of MyJumps; to fortune 50 corporate clients utilizing enhanced broadcasting services. CantellTV is committed to delivering infinite choices to your world of entertainment at the tip of your fingers.