Tuesday, January 22, 2008

SIGEX SUPERPBX, SAS oznamuje nárůst majetku za fiskální rok 2007

Majetek 347 milionů euro: Získaný přes sociální sítě s vysokým růstem

PAŘÍŽ, 18. ledna /PRNewswire/ -- SigEx SuperPBX, SAS (INSIN: FR0004192540) dodávající digitální vysílání do nejnovějších a nejcoolovějších digitálních sociálních sítí, inovátor v globální dvousměrné interakci, dnes oznámil finanční výsledky za účtovní období 2007.

SigEx SuperPBX kombinuje revoluční vysílací služby od velkých mediálních společností se zvýšenou telekomunikační kapacitou, včetně videomístností, čtyřsměrnou videokonferencí, integrovanými telefonními službami, SMS komunikací dodávající uživateli síť partnerské sociální sítě.

"Tohle byl velmi dynamický čtvrtrok, co se týče kvality společenské zábavy", vyjádřil se Frederic Artru, prezident a hlavní operační referent SigEx-u . "Naše zaměření se na strategii "meet or delete" pokračuje v pohánění sítě", dodal Chris Cantell, hlavní výkonný referent SigEx-u. "Velmi nás těší, jak dobrá kvalitní zábava nabízí uživateli nezapomenutelný zážitek."

Finanční shrnutí

SigEx SuperPBX zaznamenal rekordní hodnotu celkového majetku v hodnotě 347 milionů euro za rok končící 30. zářím 2007, což je 118% v porovnání s účtovním obdobím 2006. Čtvrtý čtvrtrok přispěl 19% celkovému růstu majetku v účtovním období 2007. Majetek se vykazuje za celou síť.

Finanční zajímavosti

Cena akcie -- Cena akcie na konci účtovního období 2007 vzlétla na hodnotu 30,80 euro, co znamená nárůst o 117% oproti roku 2006, kdy cena jedné akcie představovala 14,20 euro a nárůst o 440% oproti cene akcie 5,66 euro v roku 2005.

Nárůst majetku -- Nárůst majetku za účtovní období 2007 zaznamenal rekord 188 milionů euro, co znamená 96%-ný nárůst oproti roku 2006, kdy nárůst majetku představoval 96 milionů euro a 652%-ný nárůst oproti nárůstu majetku v hodnotě 25 milionů euro v roku 2005. Nárůst majetku za posledný kvartál roku 2007 představoval 98 milionů euro, teda o 27% více než v posledním kvartáli 2006, kdy byl nárůst 77 milionů euro. Růst byl provázen kontinuální expanzí partnerských sociláních sítí.

Něco o SigEx SuperPBX, SAS

SigEx SuperPBX se rychle stáva lídrem v digitálním vysílaní a úspěšným providerem "jak na to" pro inovativní sociální komunikační a telekomunikační sítě, nabízející: hovory, prohlídky, nahrávání a sdílení videoklipů prostřednictvím on-line televizního vysílání, webové stránky, blogy, videopoštu a rozšíření komunikace o SMS z mobilních telefonů na Internet. SigEx Telecom umožňuje neomezenou bezplatnou hlasovou komunikaci a videokomunikaci pro množstvo lidí on-line a jeho služby se využívají téměř v každé zemi po celém světě.


Překlad: Barbora Krajíčková

These news are brought to you by CantellTV, it's technology partner SigEx Telecom and it’s founder Christopher M. Cantell. CantellTV is the fastest growing provider of digital broadcasting coupled with enhanced communications, allowing people to easily control, view, upload and share digital content through proprietary interface. CantellTV has relationships with a growing network of international clients delivering millions of videos per day with more than 50,000 new videos uploaded and 200 hours of new TV shows broadcasted daily to a wide range of viewers, from 5 to 7 year olds of LiveCartoons; to 16 to 24 year old active social users of MyJumps; to fortune 50 corporate clients utilizing enhanced broadcasting services. CantellTV is committed to delivering infinite choices to your world of entertainment at the tip of your fingers.